Bleeding Rose

Et fristed for selvskadere
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Login  

Share | 
 

 Støttegrupper for pårørende

Go down 
ForfatterBesked
Lene

avatar

Antal indlæg : 258
Join date : 01/11/10

IndlægEmne: Støttegrupper for pårørende   Fre sep 07, 2012 12:07 pm


For pårørende kan det være en stor støtte at møde ligesindede at dele de svære tanker, følelser og problemer med. Pårørende kan være forældre, søskende, familie, venner eller en kæreste.

LMS’ støttegrupper er gratis for vore medlemmer og omfatter også pårørende til personer med en spiseforstyrrelse.. I mødes hver 14. dag over et halvt år. Der er altid en professionel leder til stede gennem hele forløbet. Efter forløbet er det muligt for gruppen fortsat at mødes i vores lokaler og vedligeholde kontakten og netværket.

I støttegrupperne får du råd og vejledning til, hvordan du i det daglige kan håndtere svære situationer. For eksempel omkring måltider, fornægtelse af spiseforstyrrelsen, opslidende diskussioner, familiesammenkomster og egen styrke.

Generelle temaer som eksempelvis det negative sind, overgang fra barn til voksen, at passe på sig selv, "følelsernes sprog" med videre kan tages op med udgangspunkt i gruppemedlemmernes personlige erfaringer.

Indtil videre er det støttegrupper for pårørende i København, Odense, Vejle, Århus og Ålborg. Nye grupper startes nogle gange om året.

I støttegrupperne er der fuld tavshedspligt og anonymitet.

Da der er større efterspørgsel på at komme i grupper end der er ressourcer til, oprettes der en venteliste for interesserede. Tilmelding på nedenstående mailadresse.

Kom videre
http://www.lmsnyt.dk/saadan-faar-du-hjaelp/stoettegrupper-paaroerende/

Meld dig ind i LMS og deltag i en støttegruppe.

Download en brochure om støttegrupper.

Send LMS en mail
- eller ring på tlf. 7010 1818 mandag til torsdag mellem kl. 18 og 20. Husk at opgive navn, adresse, alder, telefonnummer og eventuel mail-adresse, så vi kan komme i kontakt med dig.

Læs også om støttegrupper for personer med spiseforstyrrelser.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil https://www.youtube.com/watch?v=gHWYW6Tw67A&feature=BFa&l
 
Støttegrupper for pårørende
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Bleeding Rose :: Pårørende :: Selvskadere til pårørende-
Gå til: