Bleeding Rose

Et fristed for selvskadere
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Login  

Share | 
 

 LMS støttegruppe for selvskadere

Go down 
ForfatterBesked
Lene

avatar

Antal indlæg : 258
Join date : 01/11/10

IndlægEmne: LMS støttegruppe for selvskadere   Man mar 14, 2011 12:06 am

Støttegrupper for personer med selvskade
Baggrund

Gør du skade på dig selv, kan en støttegruppe i LMS give dig tryghed til at dele alt det svære med andre i samme situation

Du møder nogle, som måske er nået længere på vejen og som kan give dig håb. Sammen kan I støtte hinanden til at komme videre. I kan hjælpe hinanden til at udvikle øget selvværd og selvtillid. Og I får mulighed for at skabe et socialt netværk – også uden for møderne.

LMS’ støttegrupper mødes hver 14. dag. Der er en professionel leder af gruppen gennem hele forløbet, dvs. ca. 12 gange. I grupperne foregår der ikke terapi. Deltagelse i en støttegruppe kan derfor ikke erstatte et egentligt behov for behandling, men er primært en hjælp til at komme videre.

Deltagelsen er gratis. Du skal blot melde dig ind i LMS. Der er ca. 8 deltagere pr. gruppe.

Der starter nye grupper nogle gange om året. Foreløbig etableres der grupper i København.

Hvis der er andre områder i landet, du mener har behov for og deltagere til en støttegruppe, så mail til os på nedenstående adresse. Så forsøger vi at samle deltagere og etablere en gruppe.
http://www.lmsnyt.dk/forms/mail-til-lms/

Kontakt LMS
Vil du vide mere, så send os en mail eller ring på tlf. 7010 1818 mandag til torsdag mellem kl. 18 og 20. Husk at opgive navn, adresse, alder, telefonnummer og evt. mail-adresse, så vi kan komme i kontakt med dig.

Du kan også blive skrevet på en venteliste til en støttegruppe ved at ringe til rådgivningen på 7010 1818 eller benytte ovennævnte mailadresse.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil https://www.youtube.com/watch?v=gHWYW6Tw67A&feature=BFa&l
 
LMS støttegruppe for selvskadere
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Bleeding Rose :: Behandling :: At søge hjælp-
Gå til: