Bleeding Rose

Et fristed for selvskadere
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Login  

Share | 
 

 Børnetelefonen

Go down 
ForfatterBesked
Lene

avatar

Antal indlæg : 258
Join date : 01/11/10

IndlægEmne: Børnetelefonen   Søn jul 03, 2011 10:21 pm

http://www.bornetelefonen.dk/raadgivning/BorneTelefonen

BørneTelefonen - ring gratis på 116 111
BørneTelefonen er åben mandag-torsdag kl. 12-21 og fredag kl. 12-19.

Hvad er BørneTelefonen?
BørneTelefonen er din telefon! Den er oprettet for at give dig mulighed for at få gode råd eller en at snakke med - helt gratis. Alle børn og unge kan ringe til BørneTelefonen på 116 111.

Hvad kan jeg ringe om?
Det kan være svært at tale om sine tanker og følelser, og endnu sværere at fortælle sine venner, familie, lærere og pædagoger om det, der fylder ens tanker. På BørneTelefonen kan du helt anonymt tale med en af vores rådgivere, om hvad du har af bekymringer, problemer og tanker.

Er jeg anonym?
Når du ringer til BørneTelefonen er du anonym – vi kan ikke se dit telefonnummer, eller hvor du ringer fra. Rådgiveren på BørneTelefonen vil spørger dig som regel om din alder og hvor i landet, du kommer fra. Din alder bruger vi til bedre at kunne forstå dig og din situation, men landsdel bruger vi udelukkende til statistik, så vi kan danne os et billede af, hvor i landet I ringer fra.

Svært at ringe ind?
Vi ved, det kan være svært at skulle fortælle om sine følelser og problemer. Det er helt normalt at komme til at græde, eller være i tvivl om, hvordan man skal få fortalt om sine problemer, men rådgiverne på BørneTelefonen skal nok hjælpe dig i gang. Hvis du synes det er nemmere at skrive om dine problemer, kan du enten skrive et brev til BørneBrevkassen eller chatte med en rådgiver på BørneChatten.

Svært at komme igennem?
Der er mange, der gerne vil bruge BørneTelefonen, så måske er du nødt til at prøve flere gange, før du kommer igennem. Hvis du ikke kan komme igennem, kan du prøve at komme på BørneChatten eller læse, hvad andre i din situation har spurgt BørneBrevkassen om.

Hvem passer BørneTelefonen?
BørneTelefonens rådgivere er alle frivillige og passer derfor BørneTelefonen i deres fritid. De har et godt kendskab til børn og deres problemer og er enten i gang med en uddannelse eller færdiguddannede som fx lærer, pædagog, socialrådgiver, psykolog, sygeplejerske.Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil https://www.youtube.com/watch?v=gHWYW6Tw67A&feature=BFa&l
 
Børnetelefonen
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Bleeding Rose :: Behandling :: At søge hjælp-
Gå til: